Call AnsweringTelesecretaryUncategorized

Γιατί ο ρόλος της γραμματειακής υποστήριξης είναι σημαντικός;

Γιατί ο ρόλος της γραμματειακής υποστήριξης είναι σημαντικός;

Οι αυξημένες ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων προϋποθέτουν να έχουν επαγγελματική γραμματειακή υποστήριξη για άμεση εξυπηρέτηση των πελατών τους. Το δύσκολο και κομβικό αυτό ρόλο της επιχείρησης είθισται να τον αναλαμβάνουν έμπειρες γραμματείς οι οποίες θα πρέπει να διαθέτουν ιδιαίτερες και σύνθετες ικανότητες για αποτελεσματική επικοινωνία και ουσιαστική διαχείριση των επαφών της επιχείρησης.

Ο ρόλος της σύγχρονης γραμματέα είναι στενά συνδεδεμένος  με την αποτελεσματικότητα της επιχείρησης και σίγουρα πρέπει να συνοδεύεται από κατάλληλες γνώσεις και εμπειρίες που καθημερινά αλλάζουν σε όλες τις επιχειρηματικές λειτουργίες.  Η σύγχρονη γραμματέας είναι υπεύθυνη για την τηλεφωνική και ηλεκτρονική επικοινωνία με τους πελάτες , ασχολείται με τη δακτυλογράφηση εγγράφων και επιστολών, τη ταξινόμηση φακέλων, τη διαχείριση απλής και ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, τη διαχείριση των ραντεβού και γενικότερα ότι αφορά εργασίες γραφείου.

Επιπλέον η γραμματέας οφείλει να αξιολογεί τις επείγουσες εργασίες που προκύπτουν, να παίρνει πρωτοβουλίες, να ενεργεί με ακρίβεια και ταχύτητα και να παρέχει άμεση ενημέρωση και υποστήριξη στον υπεύθυνο της επιχείρησης. Ακόμη πρέπει να είναι άτομο υπεύθυνο, μεθοδικό, ευγενικό και να έχει θετική διάθεση και επαγγελματισμό στην επικοινωνία με τους πελάτες.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η γραμματέας θα πρέπει να ασκεί καθήκοντα υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ, καθώς αναλαμβάνει όλες τις τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές επικοινωνίες του γραφείου και αποτελεί την εικόνα της επιχείρησης στην αγορά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αποφορτίζεται ο υπεύθυνος της επιχείρησης από ανούσια τηλεφωνήματα και διακοπές που επηρεάζουν την απόδοσή και την παραγωγικότητα του και να απελευθερώνεται χρόνος για την ανάπτυξη του δημιουργικού κομματιού της εργασίας.

Γιατί να επιλέξετε Transfer Solutions Call Center για τη γραμματειακή σας υποστήριξη;

Στην Transfer Solutions έχουμε αντιληφθεί την αναγκαιότητα και τη σημασία που έχει η γραμματειακή υποστήριξη στις σύγχρονες επιχειρήσεις και με σύμμαχο τις νέες τεχνολογίες και το εξειδικευμένο λογισμικό μας, αξιοποιήσαμε την καινοτόμα ιδέα της Τηλεγραμματείας και προσφέρουμε στους πελάτες μας προσωποποιημένες και υψηλού επιπέδου Γραμματειακές υπηρεσίες εξ’αποστάσεως – Τηλεγραμματεία σε πολύ χαμηλό κόστος σε όλη την Κύπρο. Με αυτό το τρόπο δείχνουμε μία διέξοδο στις κυπριακές επιχειρήσεις να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες της εποχής, να μειώσουν να λειτουργικά τους κόστη, να απαλλαγούν από τα προβλήματα διαχείρισης προσωπικού, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα προς την ανάπτυξή τους.

Τι διαθέτουμε;

Διαθέτουμε έμπειρες γραμματείς οι οποίες είναι έτοιμες να διαχειριστούν τις εισερχόμενες κλήσεις σας με συνέπεια και επαγγελματισμό και να εκτελέσουν εξερχόμενες κλήσεις κατόπιν εντολής σας άμεσα και γρήγορα, δίνοντας την εντύπωση ενός πλήρους οργανωμένου γραφείου. Καταγράφουν όλα τα μηνύματα των πελατών σας και σας ενημερώνουν σε πραγματικό χρόνο όπου κι αν βρίσκεστε για το περιεχόμενο των κλήσεων που δεχτήκατε σαν να βρίσκονται στο χώρο του γραφείου σας.

Το μειονέκτημα μας!

Άν κάτι μπορεί να κριθεί ως μειονέκτημα είναι ότι οι τηλεγραμματείς μας βρίσκονται στο χώρο μας και παρέχουν υπηρεσίες από απόσταση. Ωστόσο αυτό δε τους στερεί το δικαίωμα να παρέχουν ποιοτική γραμματειακή υποστήριξη και άμεση εξυπηρέτηση στους πελάτες σας και φυσικά σε πολύ χαμηλές τιμές σε σχέση με το κόστος της αποκλειστικής γραμματειακής υποστήριξης.

Με την Τηλεγραμματεία πληρώνετε μόνο για υπηρεσίες που πραγματικά χρησιμοποιείτε και χρειάζεστε και τίποτα παραπάνω.

Έτσι λοιπόν με μια απλή εκτροπή του κινητού ή του σταθερού σας σε έναν από τους δικούς μας αριθμούς, έχετε αποκτήσει γρήγορα, εύκολα και άμεσα τον ιδανικό συνεργάτη για την επιχείρησή σας ο οποίος αποτελεί μέλος της ομάδας σας και σύμμαχος στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

Στην Transfer Solutions Call Center εξειδικευόμαστε στη τηλεφωνική επικοινωνία με πελάτες!

Αν σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε και εσείς ένα οργανωμένο τηλεφωνικό κέντρο με έμπειρες γραμματείς οι οποίες θα διαχειρίζονται με σεβασμό και αξιοπιστία τις κλήσεις και τα ραντεβού της επιχείρησής σας μπορείτε να μας καλέσετε στο 22.355.334 ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *