ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Hi, we are professional secretaries // welcome to our call center

Ίσως μία χαμένη κλήση ή ένα χαμένο ραντεβού να ισοδυναμεί με ένα χαμένο πελάτη!

Διαχείριση Ραντεβού

Η Transfer Solutions σας βοηθάει να οργανώσετε με γρήγορο και εύκολο τρόπο τα ραντεβού σας μέσα από αυτοματοποιημένες διαδικασίες. Στηριζόμενοι στις εξειδικευμένες μας εφαρμογές, σας δίνουμε τη δυνατότητα να οργανώσετε τα ραντεβού σας, ανάλογα με την ημέρα, την εβδομάδα ή το μήνα. Καταχωρούμε τα ραντεβού σας ανάλογα με το τμήμα στο οποίο ανήκουν, το είδος τους αλλά και το ποιος θα τα πραγματοποιήσει. Προσφέρουμε πολλές επιλογές όπως πλήρης εικόνα διαθέσιμων περιόδων με προτεινόμενα διαθέσιμα ραντεβού, χρωματικούς διαχωρισμούς, αυτόματες υπενθυμίσεις των ραντεβού σας κ.α

Σκεφτείτε!! Ίσως μία χαμένη κλήση ή ένα χαμένα ραντεβού να ισοδυναμεί με ένα χαμένο πελάτη. Γι’ αυτό στην Transfer Solutions έχουμε διαμορφώσει ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης ραντεβού ώστε να είστε ενήμεροι και προετοιμασμένοι ανά πάσα στιγμή να δώσετε τις σωστές απαντήσεις στους πελάτες σας. Με αυτό το τρόπο σχηματίζουν την καλύτερη εικόνα για την οργάνωση της επιχείρησή σας.

Τηλεγραμματεία

Τηλεγραμματεία είναι η γραμματειακή υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και πραγματοποιείται μέσω της εκτροπής των εισερχόμενων κλήσεων σε τηλεφωνική γραμμή που σας παρέχουμε αποκλειστικά.

Η απάντηση των κλήσεων γίνεται με ηχογραφημένο μήνυμα υποδοχής και στην συνέχεια η κλήση προωθείται στην εκπρόσωπο της Transfer Solutions. Με αυτό τον τρόπο δίνεται η εντύπωση στον πελάτη σας ότι καλούν εσάς και όχι σε τηλεφωνικό κέντρο.

Αποκτήστε τη δική σας γραμματέα από €40/μήνα και αφήστε τις επαγγελματίες να απαντούν με την επωνυμία της επιχείρησής σας, αναβαθμίζοντας σημαντικά την εξυπηρέτηση των πελατών σας.

Τηλεφωνική Υποστήριξη

Η Τηλεφωνική Υποστήριξη ή το λεγόμενο Help Desk της Transfer Solutions δημιουργήθηκε για να καλύψει το κενό της υποστήριξης των πελατών μετά την πώληση υπηρεσίας ή προϊόντος.

Οι εκπαιδευμένοι γραμματείς μας απαντούν από την πιο απλή ερώτηση μέχρι το πιο δύσκολο ζήτημα, το οποίο προωθείται στην ομάδα υποστήριξης.

Η Transfer Solutions καλείται να γίνει ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον πελάτη και το προϊόν ή την υπηρεσία.

Χρειάζεστε συνεργάτες που θα στηρίξουν την επιχείρησή σας;

Για να προσφέρεις την ιδανική τηλεφωνική εξυπηρέτηση, πρέπει να έχεις πάθος και ενθουσιασμό στην επικοινωνία! Αν πιστευετε ότι διαθέτουμε αυτά τα χαρακτηριστικά, είμαστε στη διάθεσή σας!

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ;

ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...

...ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΟΥ