ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Hi, we are professional secretaries // welcome to our call center

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες Τηλεφωνικής Υποστήριξης

Εξυπηρέτηση Πελατών

Αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε την λύση που θα ανταποκρίνεται στην προσέγγιση που θέλετε να έχετε προς τους πελάτες σας.

Δεν χρειάζεται να εφαρμόσετε κάποιο από τα έτοιμα πακέτα μας, εμείς είμαστε πρόθυμοι να διαμορφώσουμε τις αυτοματοποιημένες ροές εργασίας μας στις δικές σας ανάγκες.

Απλά επικοινωνήστε μαζί μας και επιτρέψετε μας χωρίς καμία υποχρέωση να προβούμε σε μια αρχική αξιολόγηση του τρόπου εξυπηρέτησης των πελατών σας και πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε αυτό τον τομέα. Σε μερικές ημέρες θα έχετε από εμάς μια πλήρη πρόταση και κοστολόγηση που θα σας επιτρέψει να δείτε ξεκάθαρα τα σημεία βελτίωσης μέσα από την συνεργασίας σας μαζί μας.

Τηλεγραμματεία

Τηλεγραμματεία είναι η γραμματειακή υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και πραγματοποιείται μέσω της εκτροπής των εισερχόμενων κλήσεων σε τηλεφωνική γραμμή που σας παρέχουμε αποκλειστικά.

Η απάντηση των κλήσεων γίνεται με ηχογραφημένο μήνυμα υποδοχής και στην συνέχεια η κλήση προωθείται στην εκπρόσωπο της Transfer Solutions. Με αυτό τον τρόπο δίνεται η εντύπωση στον πελάτη σας ότι καλούν εσάς και όχι σε τηλεφωνικό κέντρο.

Αποκτήστε τη δική σας γραμματέα από €40/μήνα και αφήστε τις επαγγελματίες να απαντούν με την επωνυμία της επιχείρησής σας, αναβαθμίζοντας σημαντικά την εξυπηρέτηση των πελατών σας.

Τηλεφωνική Υποστήριξη

Η Τηλεφωνική Υποστήριξη ή το λεγόμενο Help Desk της Transfer Solutions δημιουργήθηκε για να καλύψει το κενό της υποστήριξης των πελατών μετά την πώληση υπηρεσίας ή προϊόντος.

Οι εκπαιδευμένοι γραμματείς μας απαντούν από την πιο απλή ερώτηση μέχρι το πιο δύσκολο ζήτημα, το οποίο προωθείται στην ομάδα υποστήριξης.

Η Transfer Solutions καλείται να γίνει ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον πελάτη και το προϊόν ή την υπηρεσία.

Λήψη Παραγγελιών

Δέχεστε παραγγελίες μέσω τηλεφώνου?

Η Transfer Solutions Ltd μπορεί να αναλάβει προς όφελος των πελατών της την οργάνωση για την λήψη παραγγελιών, ώστε να επιτυγχάνεται η γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση.

Οι πελάτες μας είναι γνωστές εταιρείες της Κύπρου που ασχολούνται με εμπόριο προϊόντων και τροφίμων και έχουν δώσει την λήψη παραγγελιών σε εμάς, εξοικονομώντας πολλά χρήματα και χρόνο από την εργασία τους.

Γραμμή Καταναλωτή - Πληροφοριών

Στη Transfer Solutions Ltd δημιουργήσαμε τη Γραμμή Καταναλωτή ώστε να ανοίξουμε έναν δίαυλο επικοινωνίας, ανάμεσα στους πελάτες και τις επιχειρήσεις.

Στόχος της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι να παρέχει υπηρεσίες πληροφόρησης για το κοινό.

Η υπηρεσία εφαρμόζεται σε επιχειρήσεις που θέλουν να δημιουργήσουν μια γραμμή πληροφόρησης των πελατών – καταναλωτών τους σχετικά με τα προϊόντα τους ή σε Δημόσιους φορείς των οποίων τα τμήματα εξυπηρέτησης πελατών δέχονται μεγάλο αριθμό κλήσεων και δε μπορούν να εξυπηρετηθούν από τον υπάρχον προσωπικό.

Χρειάζεστε συνεργάτες που θα στηρίξουν την επιχείρησή σας;

Για να προσφέρεις την ιδανική τηλεφωνική εξυπηρέτηση, πρέπει να έχεις πάθος και ενθουσιασμό στην επικοινωνία! Αν πιστευετε ότι διαθέτουμε αυτά τα χαρακτηριστικά, είμαστε στη διάθεσή σας!

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ;

ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...

...ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΟΥ