ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Σκοπός της δημιουργίας της είναι να παρέχει Γραμματειακές υπηρεσίες εξ’ αποστάσεως μέσω Τηλεφωνίας & Internet | Τηλεγραμματεία σε υψηλό επίπεδο και σε χαμηλό κόστος, μέσα από τη χρήση τηλεπικοινωνιακής και διαδικτυακής υποδομής. Απευθύνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες (γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς, συμβούλους, αρχιτέκτονες κ.α.) και επιχειρήσεις που βρίσκονται σε όλη την Κύπρο και δεν έχουν γραμματέα ή θέλουν να καλύψουν τις ώρες που η γραμματεία τους είναι απασχολημένη.
Ίσως η λέξη τηλεγραμματεία να μην είναι τόσο γνωστή και προσιτή στους περισσότερους επαγγελματίες λόγω του ότι η φύση της δουλειάς μας είναι πολύ εξειδικευμένη και η ιδέα της δημιουργίας της πρωτότυπη. Ωστόσο αποτελεί κατάλληλη λύση για μικρές εταιρείες, που οι γραμματειακές τους ανάγκες ή ο αριθμός των κλήσεων που δέχονται καθημερινά δεν δικαιολογεί την ύπαρξη μόνιμης γραμματέως ή πολλές φορές δεν διαθέτουν ανεξάρτητο γραφείο.

Η Φιλοσοφία μας

Η Transfer Solutions έχει σαν στόχο να αποτελέσει παγκύπρια την ιδανική και αναντικατάστατη γραμματέα για τους πελάτες της με την εφαρμογή νέων τεχνολογιών και ποιοτικών υπηρεσιών. Η τηλεγραμματέας βρίσκεται εκτός του γραφείου σας και παρέχει τις υπηρεσίες της από απόσταση. Λαμβάνει τις κλήσεις του πελάτη – συνδρομητή, καταγράφει τα ραντεβού και τα μηνύματα των καλούντων σε εξειδικευμένο λογισμικό το οποίο είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του πελάτη. Ο συνδρομητής ενημερώνετε άμεσα με το τρόπο που έχει επιλέξει απλό τηλεφώνημα, email, φαξ ή sms.

Τηλεγραμματεία

Τηλεγραμματεία είναι η γραμματειακή υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και πραγματοποιείται μέσω της εκτροπής των εισερχόμενων κλήσεων σε τηλεφωνική γραμμή που σας παρέχουμε αποκλειστικά. Αποκτήστε τη δική σας γραμματέα από €40/μήνα και αφήστε τις επαγγελματίες να απαντούν με την επωνυμία της επιχείρησής σας, αναβαθμίζοντας σημαντικά την εξυπηρέτηση των πελατών σας.

Τηλεφωνική Υποστήριξη

Η Τηλεφωνική Υποστήριξη ή το λεγόμενο Help Desk της Transfer Solutions δημιουργήθηκε για να καλύψει το κενό της υποστήριξης των πελατών μετά την πώληση υπηρεσίας ή προϊόντος. Οι εκπαιδευμένοι γραμματείς μας απαντούν από την πιο απλή ερώτηση μέχρι το πιο δύσκολο ζήτημα, το οποίο προωθείται στην ομάδα υποστήριξης. Η Transfer Solutions καλείται να γίνει ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον πελάτη και το προϊόν ή την υπηρεσία.

Τηλεπροώθηση

Το τηλέφωνο είναι το ιδανικότερο εργαλείο για οποιαδήποτε εταιρεία η οποία θέλει να προωθήσει ή να πουλήσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της. Στην Transfer Solutions αναλαμβάνουμε να διενεργήσουμε εξερχόμενες κλήσεις για προώθηση και πώληση προϊόντων – υπηρεσιών  σε συγκεκριμένη λίστα ατόμων για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για το κλείσιμο μιας συνάντησης – μελλοντικής πώλησης.

Γραμμή Καταναλωτή | Γραμμή Πληροφοριών

Στη Transfer Solutions Ltd δημιουργήσαμε τη Γραμμή Καταναλωτή ώστε να ανοίξουμε έναν δίαυλο επικοινωνίας, ανάμεσα στους πελάτες και τις επιχειρήσεις. Στόχος της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι να παρέχει υπηρεσίες πληροφόρησης για το κοινό. Η υπηρεσία εφαρμόζεται σε επιχειρήσεις που θέλουν να δημιουργήσουν μια γραμμή πληροφόρησης των πελατών – καταναλωτών τους σχετικά με τα προϊόντα τους ή σε Δημόσιους φορείς των οποίων τα τμήματα εξυπηρέτησης πελατών δέχονται μεγάλο αριθμό κλήσεων και δε μπορούν να εξυπηρετηθούν από τον υπάρχον προσωπικό.

Λήψη Παραγγελιών

Δέχεστε παραγγελίες μέσω τηλεφώνου? Η Transfer Solutions Ltd μπορεί να αναλάβει προς όφελος των πελατών της την οργάνωση για την λήψη παραγγελιών, ώστε να επιτυγχάνεται η γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση. Οι πελάτες μας είναι γνωστές εταιρείες της Κύπρου που ασχολούνται με εμπόριο προϊόντων και τροφίμων και έχουν δώσει την λήψη παραγγελιών σε εμάς, εξοικονομώντας πολλά χρήματα και χρόνο από την εργασία τους. Επιπλέον έχουμε καφετέριες, εστιατόρια, πιτσαρίες που δέχονται παραγγελίες για take away ή delivery και έχουν εξασφαλίσει την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Διαχείριση Ραντεβού

Η Transfer Solutions σας βοηθάει να οργανώσετε με γρήγορο και εύκολο τρόπο τα ραντεβού σας μέσα από αυτοματοποιημένες διαδικασίες. Στηριζόμενοι στις εξειδικευμένες μας εφαρμογές, σας δίνουμε τη δυνατότητα να οργανώσετε τα ραντεβού σας, ανάλογα με την ημέρα, την εβδομάδα ή το μήνα. Καταχωρούμε τα ραντεβού σας ανάλογα με το τμήμα στο οποίο ανήκουν, το είδος τους αλλά και το ποιος θα τα πραγματοποιήσει. Προσφέρουμε πολλές επιλογές όπως πλήρης εικόνα διαθέσιμων περιόδων με προτεινόμενα διαθέσιμα ραντεβού, χρωματικούς διαχωρισμούς, αυτόματες υπενθυμίσεις των ραντεβού σας κ.α

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ;

ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...

...ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΟΥ

Ο Στόχος μας

Το έμπειρο προσωπικό της Transfer Solutions αναλαμβάνει να διαχειριστεί τις κλήσεις σας, είτε την υποδοχή εισερχομένων κλήσεων απαντώντας με την επωνυμία σας, είτε την πραγματοποίηση εξερχόμενων κλήσεων, παρέχοντας άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτηση, σαν να ήταν στο δικό σας γραφείο.
Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μαζί με τους πελάτες μας, μια μακροχρόνια σχέση, η οποία να βασίζεται στην εμπιστοσύνη, την τιμιότητα και στην εχεμύθεια.
Αν λοιπόν η επικοινωνία με τους πελάτες σας αποτελεί σημαντικό στοιχείο για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης σας, τότε σίγουρα η Transfer Solutions είναι η λύση στη γραμματειακή υποστήριξη

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ