ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑ

Hi, we are professional secretaries // welcome to our call center

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες Τηλεφωνικής Υποστήριξης

Λήψη Παραγγελιών

Δέχεστε παραγγελίες μέσω τηλεφώνου?

Η Transfer Solutions Ltd μπορεί να αναλάβει προς όφελος των πελατών της την οργάνωση για την λήψη παραγγελιών, ώστε να επιτυγχάνεται η γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση.

Οι πελάτες μας είναι γνωστές εταιρείες της Κύπρου που ασχολούνται με εμπόριο προϊόντων και τροφίμων και έχουν δώσει την λήψη παραγγελιών σε εμάς, εξοικονομώντας πολλά χρήματα και χρόνο από την εργασία τους.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε την λύση που θα ανταποκρίνεται στην προσέγγιση που θέλετε να έχετε προς τους πελάτες σας.

Δεν χρειάζεται να εφαρμόσετε κάποιο από τα έτοιμα πακέτα μας, εμείς είμαστε πρόθυμοι να διαμορφώσουμε τις αυτοματοποιημένες ροές εργασίας μας στις δικές σας ανάγκες.

Απλά επικοινωνήστε μαζί μας και επιτρέψετε μας χωρίς καμία υποχρέωση να προβούμε σε μια αρχική αξιολόγηση του τρόπου εξυπηρέτησης των πελατών σας και πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε αυτό τον τομέα. Σε μερικές ημέρες θα έχετε από εμάς μια πλήρη πρόταση και κοστολόγηση που θα σας επιτρέψει να δείτε ξεκάθαρα τα σημεία βελτίωσης μέσα από την συνεργασίας σας μαζί μας.

Τηλεφωνική Υποστήριξη

Η Τηλεφωνική Υποστήριξη ή το λεγόμενο Help Desk της Transfer Solutions δημιουργήθηκε για να καλύψει το κενό της υποστήριξης των πελατών μετά την πώληση υπηρεσίας ή προϊόντος.

Οι εκπαιδευμένοι γραμματείς μας απαντούν από την πιο απλή ερώτηση μέχρι το πιο δύσκολο ζήτημα, το οποίο προωθείται στην ομάδα υποστήριξης.

Η Transfer Solutions καλείται να γίνει ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον πελάτη και το προϊόν ή την υπηρεσία.

Χρειάζεστε συνεργάτες που θα στηρίξουν την επιχείρησή σας;

Η τεχνολογία είναι με το μέρος μας και γι'αυτό έχουμε να σας προτείνουμε έξυπνες λύσεις και εφαρμογές για να οργανώσετε τις παραγγελίες τις επιχείρησής σας με τον καλύτερο τρόπο.