Τηλεφωνική Υποστήριξη

Η Τηλεφωνική Υποστήριξη ή το λεγόμενο Help Desk της Transfer Solutions δημιουργήθηκε για να καλύψει το κενό της υποστήριξης των πελατών μετά την πώληση υπηρεσίας ή προϊόντος. Οι εκπαιδευμένοι γραμματείς μας απαντούν από την πιο απλή ερώτηση μέχρι το πιο δύσκολο ζήτημα, το οποίο προωθείται στην ομάδα υποστήριξης. Η Transfer Solutions καλείται να γίνει ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον πελάτη και το προϊόν ή την υπηρεσία.

Στην Transfer Solutions η διαχείριση κλήσεων είναι η ειδικότητά μας. Οι επαγγελματίες γραμματείς- τηλεφωνητές μας βρίσκονται στο τηλεφωνικό κέντρο από Δευτέρα έως Παρασκευή από 08.00 – 18.30 και Σάββατο 08.30 – 15.00 (δυνατότητα επέκτασης ωραρίου για επαγγελματίες που το χρειάζονται), για να απαντήσουν στις κλήσεις σας όπως θα απαντούσε ένας δικός σας, άριστα εκπαιδευμένος υπάλληλος από το γραφείο σας.

Καλέστε μας

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Εμείς είμαστε πάντα έτοιμοι να απαντήσουμε εκ μέρους σας, χωρίς να σας απασχολούν άδειες, ασθένειες, διακοπές, μισθοί, επιδόματα, υπερωρίες. Η Τηλεφωνική Υποστήριξη της Transfer Solutions Ltd είναι ενισχυμένη με σύγχρονη τεχνολογική υποδομή και online εφαρμογές. Έτσι, μπορούμε εύκολα και άμεσα να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας και να καλύψουμε τις δικές σας ανάγκες. Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει να διαχειριστεί τις κλήσεις σας, είτε πρόκειται για εισερχόμενες είτε για εξερχόμενες. Εξυπηρετούμε τόσο τις δικές σας εταιρικές ανάγκες όσο και των πελατών σας προσφέροντας πάντα υπεύθυνη και επαγγελματική εξυπηρέτηση.

ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ;