Uncategorized

Η πρώτη εντύπωση είναι που μετράει..στη σωστή εξυπηρέτηση πελατών!

Πόσες φορές σας έτυχε να τηλεφωνήσετε σε μια δημόσια υπηρεσία ή σε μια ιδιωτική επιχείρηση και σας απάντησε κάποιος αγενής και καθόλου εξυπηρετικός υπάλληλος; Η απάντηση είναι πολλές φορές.

Σίγουρα τώρα θα μου πείτε: ‘’Τι περίμενες, δημόσια υπηρεσία είναι, τι τους ενδιαφέρει το πρόβλημα σου;’’

Μάλιστα! Συμφωνώ μαζί σας, δε περίμενα να πάρω τηλέφωνο για να διαπιστώσω την αδιαφορία τους. Εξάλλου είναι ένα ζήτημα που μας απασχολεί για χρόνια όλους και κυρίως τους κυβερνητικούς φορείς.

Αν όμως η αδιαφορία των δημοσίων υπηρεσιών μπορεί να θεωρηθεί ως μία δεδομένη κατάσταση η οποία δύσκολα μπορεί να αλλάξει, σίγουρα δε μπορεί να ισχύσει το ίδιο και για τις ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις δεν έχουν την πολυτέλεια να δυσαρεστούν τους πελάτες τους και να τους διώχνουν, λόγω κακής εξυπηρέτησης και με τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες της αγοράς. Οπότε όπως γίνεται αντιληπτό, η σωστή εξυπηρέτηση μέσω τηλεφώνου είναι από τους βασικούς πυλώνες μιας επιτυχημένης επιχείρησης και σίγουρα απαιτεί επαγγελματισμό και υψηλό βαθμό εξειδίκευσης. Επίσης, η τηλεφωνική υποστήριξη μιας επιχείρησης είναι η πρώτη εντύπωση που σχηματίζει ο υποψήφιος πελάτης, όταν καλεί στο γραφείο.

Μεγάλο ποσοστό πελατών καταλήγει τελικά να δεχτεί την προσφορά της εκάστοτε επιχείρησης, λόγω των τηλεφωνικών δεξιοτήτων του λειτουργού εξυπηρέτησης που το χειρίστηκε.
Οπότε μη μένετε αδιάφοροι στη σωστή εξυπηρέτηση μέσω τηλεφώνου!

Είναι πολύ σημαντικό να έχετε στη διάθεσή σας εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο θα μπορεί να διαχειριστεί τα τηλεφωνήματα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μένει μέσα στο μυαλό του υποψήφιου πελάτη η ευγένεια και η προθυμία του λειτουργού εξυπηρέτησης. Οι επιχειρήσεις που λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τη τηλεφωνική υποστήριξη των πελατών τους, γνωρίζουν και την μεγαλύτερη ανάπτυξη. Αυτό είναι δεδομένο και νομίζω θα συμφωνήσετε όλοι μαζί μου.

Τώρα βέβαια θα με ρωτήσετε: ‘’Ωραία τα λες για την τηλεφωνική υποστήριξη, θα θέλαμε να είχαμε αλλά πώς θα αντέξουμε το κόστος της αποκλειστικής γραμματειακής και τηλεφωνικής υποστήριξης;

Αναγκαζόμαστε να απαντάμε μόνοι μας τα τηλέφωνα και δεν έχουμε το χρόνο να τα διαχειριστούμε όπως θα έπρεπε. Όταν βρισκόμαστε σε συναντήσεις με πελάτες, είναι δύσκολο να διακόψουμε τη συζήτηση. Με αποτέλεσμα να μένουν αναπάντητες οι κλήσεις!’’

Έχετε δίκιο! Δε μπορείτε να απαντήσετε τα τηλέφωνα εκείνη τη στιγμή και να δώσετε την απαραίτητη προσοχή στον υποψήφιο πελάτη σας!

Το αποτέλεσμα; Ο συγκεκριμένος πελάτης δε θα ξανακαλέσει στην εταιρεία σας, γιατί δε ήσασταν σε θέση να του δώσετε τις κατάλληλες πληροφορίες. Αυτό σημαίνει χαμένη ευκαιρία για μελλοντική πώληση. Δε νομίζω ότι αυτό είναι που θέλετε από την επιχείρησή σας.

Εξάλλου η πρώτη εντύπωση είναι που μετράει…όπως είπαμε και πιο πάνω!

Αυτή την ανάγκη έρχεται να καλύψει η Transfer Solutions Ltd με την υπηρεσία της Τηλεγραμματείας. Μια καινοτόμα υπηρεσία η οποία μπορεί να βοηθήσει να οργανώσετε τη γραμματειακή και τηλεφωνική υποστήριξη της επιχείρησή σας και να σας απελευθερώσει χρόνο να ασχοληθείτε με το παραγωγικό κομμάτι της εργασίας σας. Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη.

Με μια απλή εκτροπή του τηλεφώνου σας, σε ένα δικό μας αριθμό και με κόστος που ξεκινά από €40/μήνα, μπορείτε να έχετε την προσωπική σας γραμματέα, η οποία θα διαχειρίζεται τις κλήσεις των πελατών, θα οργανώνει τα ραντεβού σας, θα διαχειρίζεται τα emails σας, θα εκτελεί δακτυλογραφήσεις, εκτελώντας κάθε είδους γραφειακή εργασία. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζετε άμεση απάντηση στις κλήσεις των πελατών σας, ταχύτερη εξυπηρέτηση στα αιτήματά τους και σωστή οργάνωση του γραφείου σας! Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα να σας συνδέσει και να μιλήσετε απευθείας με τον πελάτη σας, χωρίς να αντιληφθεί κανένας ότι η γραμματέας δεν βρίσκεται στο χώρο σας.

Πώς σας φαίνεται; Η τηλεγραμματεία βασίζεται όμως, και στην άρτια εκπαίδευση και κατάρτιση, στην υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία των στελεχών της και προσφέρει υπηρεσίες αξιόπιστες και εξειδικευμένες με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος σε μεγάλο αριθμό επαγγελματιών που ως τώρα τις στερούνται. Αναπτύσσουμε ισχυρούς επαγγελματικούς δεσμούς και σχέσεις συνεργασίας. Αυτή είναι η Transfer Solutions!

Είμαστε κοντά στον ελεύθερο επαγγελματία και τις επιχειρήσεις!

Λοιπόν τι επιλέγετε; Να έχετε επαγγελματική τηλεφωνική και γραμματειακή υποστήριξη ή να συνεχίσουν οι κλήσεις να μένουν αναπάντητες και να χάνετε πελάτες; Τι σας κοστίζει περισσότερο;

Αν λοιπόν θέλετε να αναλάβουν την τηλεφωνική υποστήριξη της επιχείρησής σας επαγγελματίες και έμπειρες γραμματείς, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να μας καλέσετε στο 22.355.334 ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας για ένα ενημερωτικό ραντεβού χωρίς καμία δέσμευση!

Μη βασίζεστε μόνο στην ποιότητα των προϊόντων – υπηρεσιών σας! Η σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη συμπεριλαμβάνει όλη τη διαδικασία. Από τη στιγμή που θα σηκώσει το τηλέφωνο και θα σας καλέσει, ξεκινούν και οι πρώτες εντυπώσεις του για την επιχείρησή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *