Call AnsweringCustomer ServicePersonal DevelopmentTelesecretary

9 βήματα για να γίνετε πιο παραγωγικοί στην εργασία σας το 2019!

9 βήματα για να γίνετε πιο παραγωγικοί στην εργασία σας το 2019!

Οι περισσότεροι από εμάς βάζουμε στόχους και δίνουμε υποσχέσεις στο εαυτό μας ότι θα βελτιώσουμε την δουλειά μας, θα καλυτερεύσουμε τη ζωή μας, θα βγάλουμε περισσότερα χρήματα, θα κάνουμε το ένα, θα κάνουμε το άλλο και εκεί κάπου χανόμαστε μέσα στις σκέψεις μας. Είμαστε συγχυσμένοι και στο τέλος δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε τίποτα από αυτά που βάλαμε ως στόχο.

Βέβαια άσχετα με το επάγγελμα του καθενός, όλοι μας θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο αποδοτικοί γίνεται στην δουλειά μας, για να μειώσουμε το άγχος και να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας. Τι να κάνουμε λοιπόν για να γίνουμε πιο παραγωγικοί το 2019;

Πάμε να δούμε 9 βήματα για να γίνετε πιο παραγωγικοί στην εργασία σας το 2019:
1.Ξυπνήστε λίγο πιο νωρίς.

Καταλαβαίνω ότι για πολλούς είναι αρκετά δύσκολο να ξυπνήσουν το πρωί και λόγω της κούρασης από την προηγούμενη μέρα, αλλά προσπαθήστε το. Έτσι δε θα τρέχετε πανικόβλητοι. Πιείτε το καφεδάκι σας με την ησυχία σας και σκεφτείτε τι έχετε να κάνετε μέσα στην ημέρα.

2.Δημιουργήστε μια λίστα με τους στόχους και τις καθημερινές εργασίες.

Ο πιο εύκολος τρόπος να σπαταλήσετε την μέρα σας, κάνοντας ανούσια πράγματα. Αν όμως έχετε σκεφτεί από πριν ποιες είναι οι πιο σημαντικές δουλειές που πρέπει να τελειώσετε μέχρι το τέλος της ημέρας, τότε δεν θα αγχωθείτε και θα τα προλάβετε όλα, χωρίς να το καταλάβετε.

3.Βάλτε προτεραιότητες.

Μερικές φορές ακόμα κι αν έχετε βάλει προτεραιότητα τους στόχους της ημέρας, δεν καταφέρνετε να τελειώσετε όλες τις δουλειές σας. Λογικό η μέρα έχει 24 ώρες και έχετε μόνο δύο χέρια και δύο πόδια. Μην απογοητεύεστε! Ξεκινήστε με τις πιο επείγουσες και πιο σημαντικές εργασίες. Μην προσπαθείτε να χωρέσετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα υπερβολικά πολλά πράγματα, που γνωρίζετε από την αρχή ότι είναι αδύνατο να καταφέρετε.

4.Μην παρασύρεστε από άλλα πράγματα.

Η ζωή είναι γεμάτη πειρασμούς και πάντα βρίσκουμε δικαιολογίες για να κλέψουμε λίγο χρόνο χαλάρωσης. Για παράδειγμα στέλνετε ένα σημαντικό email και έχετε ανοικτό και το Facebook ή κάποιο chat. Είναι θέμα χρόνου να παρασυρθείτε. Καλύτερα να το αφήσετε για το διάλειμμα σας και μείνετε συγκεντρωμένοι.

5.Κάντε πραγματικό διάλειμμα.

Δε χρειάζεται να εργάζεστε 15 ώρες ασταμάτητα. Το διάλειμμα είναι και αυτό σημαντικό για την ξεκούραση σας και για να γυρίσετε με καθαρό μυαλό στην εργασία σας. ΄΄Η πολλή  δουλειά τρώει τον αφέντη΄΄ λέει μια παροιμία. Οπότε φροντίστε να καταμερίσετε το χρόνο σας σωστά.

6.Τελειώστε πρώτα με τις βαρετές εργασίες.

Σίγουρα το έχετε ακούσει ξανά αυτό, αλλά έρευνες έχουν δείξει ότι όταν κάνουμε τα πράγματα που βαριόμαστε πρώτα, μας δημιουργείται μια προσμονή για αυτά που θα ακολουθήσουν και θα μας αρέσουν. Δοκιμάστε το και περιμένω την γνώμη σας.

7.Βρείτε την κατάλληλη ώρα που συγκεντρώνεστε.

Κάποιοι άνθρωποι είναι πιο αποδοτικοί τις πρωινές ώρες και κάποιοι άλλοι τις απογευματινές ή τις βραδινές. Αυτό είναι καθαρά δικό σας θέμα να ανακαλύψετε τη σωστή ώρα που είστε πιο συγκεντρωμένοι και ξεκούραστοι. Δε μπορούμε να πούμε με σιγουριά ποια είναι η καλύτερη ώρα για εσάς.

8.Οργανώστε το γραφείο σας.

Τακτοποιήστε όλα τα χαρτιά, τους φακέλους και τα αντικείμενα σας, ώστε να έχετε ένα γραφείο που θα μπορείτε πραγματικά να δουλέψετε. Σίγουρα οι ακατάστατοι χώροι δε βοηθούν την παραγωγικότητα σας και δε βρίσκεται σχεδόν ποτέ αυτό που ψάχνετε. Με ένα οργανωμένο γραφείο, σίγουρα η διάθεσή  σας θα είναι διαφορετική και θα έχετε περισσότερη όρεξη για δουλειά.

9.Κοιμηθείτε καλά.

Οι βραδινές έξοδοι είναι κάτι που νομίζω, αρέσουν σε όλο το κόσμο. Ωστόσο προσπαθήστε να κρατήσετε ένα μέτρο στη ζωή σας. Αν κοιμάστε ελάχιστα και βγαίνετε συνεχώς, την επόμενη μέρα θα είστε κουρασμένοι και δε θα μπορείτε να αποδώσετε στο 100%.

Όπως είδατε δε χρειάζεται να κάνεις σπουδαία πράγματα για να γίνεται πιο παραγωγικοί το 2019, αλλά μικρά πραγματάκια που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να οργανωθείτε και πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει.

Στην Transfer Solutions Call Center επενδύσαμε στη δική σας παραγωγικότητα, καλύπτοντας ένα σημαντικό κομμάτι της εργασίας σας που είναι η τηλεφωνική σας υποστήριξη. Είτε πρόκειται για έναν ελεύθερο επαγγελματία, είτε για μια μικρή ή μεγάλη επιχείρηση αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε όλα τα τηλεφωνήματα σας και οποιαδήποτε ανάγκη τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Με αυτό το τρόπο, σας βοηθάμε να είστε πιο ευέλικτοι και να ασχολείστε με το παραγωγικό κομμάτι της εργασίας σας.

Αν σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε και εσείς ένα οργανωμένο τηλεφωνικό κέντρο με έμπειρες γραμματείς οι οποίες θα διαχειρίζονται με σεβασμό και αξιοπιστία τις κλήσεις και τα ραντεβού της επιχείρησής σας μπορείτε να μας καλέσετε στο 22.355.334 ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *